Peruca wordt binnenkort Juuls World! | T 053 488 44 05 info@peruca.nl

Peruca scoort 8.8/10

Binnenwerken


Omdat er zoveel veranderd is aan de kwaliteit van de pruiken de afgelopen jaren is het moeilijk een hoogwaardig synthetische pruik en een pruik echt haar van elkaar te onderscheiden, een prachtige ontwikkeling. Pruiken hebben diverse binnenwerken en ieder heeft zijn eigen voorkeur. Bij een pruik is het kiezen van een binnenwerk dan ook erg belangrijk en onmisbaar voor jouw perfecte draagcomfort.100% Machinaal/Trensen


Het machinale binnenwerk is een binnenwerk die bestaat uit trensen waarop het synhetische haar is geweven. Omdat de pruik machinaal geweven is, is de pruik een voordeliger optie dan een pruik die gedeeltelijk of volledig met de hand is geknoopt. Machinale pruiken bieden daardoor voor veel mensen een goede prijs/ kwaliteit verhouding. De pruik wordt geknipt en gestyled in een specifiek model. Daardoor heeft het een eigen gemaakte volume en zit de pruik altijd perfect in model, oftewel ready to wear! Bekijk hier alle pruiken met een machinaal binnenwerk.

Machinaal


 

Pruik met Lace FrontLace front

Lace front is een stukje tule (zeer fijn gaas) bevestigd aan de voorkant van de pruik. Lace front is gemaakt van fijn materiaal waar wel voorzichtig mee omgegaan moet worden bij het op- en afzetten van de pruik. Het zorgt ervoor dat je de rand van de pruik niet ziet en het geeft een natuurlijke haargroei weer voor de perfecte natuurlijke look. Wil je het haar uit het gezicht stylen? Dat is met een lace front geen probleem. Bekijk hier alle pruiken met een lace front.

 


Monofilament

Een monofilament geeft een natuurlijke haargroei weer van de hoofdhuid waar het haar wordt gescheiden. Het haar is op de basis één voor één met de hand op het mono geknoopt op een gedeelte van het binnenwerk. Dit zorgt voor veelzijdigheid aan styling en een natuurlijke uitstraling. Een monofilament bevindt zich op de kruin, bij de scheiding of gedeeltelijk over de volledige top oftewel monofilament + trensen.

Machinaal + Mono bij Scheiding Machinaal + Mono bij Kruin Monofilament + trensen
Machinaal + Mono bij de scheiding Machinaal + Mono bij de kruin Monofilament + Trensen

 
Handgeknoopt

Zoals de naam van het binnenwerk “handgeknoopt” al zegt is een handgeknoopt binnenwerk echt handwerk en dus van hoge kwaliteit. De haren worden één voor één in het binnenwerk geknoopt. Een pruik die geheel of gedeeltelijk handgeknoopt is, is zacht en comfortabel en geeft een mooie natuurlijke uitstraling. Dit binnenwerk is tevens ideaal voor een gevoelige hoofdhuid en haaruitval. Bekijk hier alle pruiken met een monofilament + handgeknoopt binnenwerk.

Monofilament + Handgeknoopt