Peruca wordt binnenkort Juuls World! | T 053 488 44 05 info@peruca.nl

Peruca scoort 8.8/10

Sjaals

per pagina

  • Fala Sjaal Fala Sjaal

    € 26,50
  • Boucle Sjaal | Donkderrood Sjaal Boucle

    € 30,90
per pagina

Sjaals

Een sjaal is onmisbaar bij je nieuwe look en maakt je outfit helemaal af. Bij Peruca shop je nu naast onze mooie pruiken en haarwerken ook sjaals, turbans en caps. Kies voor een sjaal in een neutrale kleur die je bij vele outfits kunt dragen. Een sjaal is niet alleen heel trendy, het zorgt ook voor extra warmte. Onze sjaals zijn zo gemaakt dat je ze zowel in de winter als in de zomer kunt dragen. Niet te dik en niet te dun.

Sjaal als hoofdbedekking

Een sjaal is multifunctioneel. Draag hem als accessoire om je nek maar ook in combinatie met een turban of oorbellen. Een sjaal kun je op verschillende manieren om je hoofd binden. Heb je tijdelijk haaruitval en zoek je een accessoire om dit te verbergen? Dan is een sjaal een prima optie. Een sjaal kan daarnaast ook een prima aanvulling zijn op je nieuwe pruik. Het zorgt voor een totaal nieuwe look. Onze sjaals zijn gemaakt van de beste materialen zodat je extra lang van je aankoop kunt genieten.

Bestel een sjaal online

Kies voor gemak en bestel een mooie sjaal online. Kies een sjaal die past bij je persoonlijkheid en aansluit bij je garderobe. Combineer verschillende kleuren bij elkaar, bijvoorbeeld warme beige tinten bij zwart of groen. Houd je meer van felle kleuren? Kies dan een sjaal met knal roze of licht groene accenten. Bestel sjaals bij Peruca en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bezorgd worden. Wil je persoonlijk advies over onze sjaals neem dan gerust contact op met onze medewerkers.