Peruca wordt binnenkort Juuls World! | T 053 488 44 05 info@peruca.nl

Peruca scoort 8.8/10

Over ons

Welkom bij Peruca, een moderne pruiken webshop voor iedereen die op zoek is naar een trendy pruik of nieuw haarstuk. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met de focus op pruiken en haarstukken. Wij leveren pruiken en haarstukken aan een breed publiek. Peruca is persoonlijk, modieus, open en toegankelijk.

Peruca.nl
Onze nieuwe webshop maakt het online kopen van pruiken en haarwerken toegankelijk en gemakkelijk. Met onze eenvoudige navigatie vind je binnen een paar klikken je perfecte pruik of haarstuk. Onze visie voor peruca.nl is duidelijk: een trendy en overzichtelijk webshop met kwalitatief goede haarstukken en pruiken voor iedereen die hier interesse in heeft; voor privégebruik, werk-gerelateerd of voor een specifieke gelegenheid. Ready to wear!

Peruca voor alle doelgroepen
De klant staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat onze klanten een goed gevoel overhouden aan hun aankoop bij Peruca. Wij bedienen een brede markt. Ben je prostituee of travestiet en op zoek naar een nieuwe extravagante pruik? Dan ben je bij ons aan het goed adres. Wil je naast je huidige haarwerk een nieuwe hippe pruik? Ook dan is Peruca voor jou the place to be.

Pruiken zonder medische verklaring
Ook zorggerelateerde klanten helpen wij graag. Heb je al een pruik via je zorgverzekering vergoed gekregen en ben je opzoek naar een leuke tweede? Wij hebben een uitgebreid assortiment pruiken van echt haar maar ook van synthetisch haar of technovezel. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Advies nodig?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte pruik? Neem dan gerust contact met ons op! Wij geven graag advies en vinden het belangrijk om onze klanten te helpen bij hun aankoop. Naast onze haarwerken kun je bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten en accessoires.